Reparatie en onderhoud in Voerendaal

Onze hechte groep monteurs doet er alles aan om uw verblijf bij onze garage zo kort en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zijn SCM-gecertificeerd voor het inbouwen van startblokkeringen en alarminstallaties en hebben een Tachograafservice. Het is mogelijk een Reparatie & Onderhoudscontract (R&O) met ons af te sluiten.

Maak een afspraak

APK (Ien II)

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto op veiligheid en milieu-eisen getest. De remmen moeten in orde zijn en de auto mag niet te veel vervuilende stoffen uitstoten. De APK is in heel Europa verplicht. Laat uw vrachtwagen, bus, bedrijfsauto of personenauto controleren door onze gecertificeerde keurmeesters. Heeft uw voertuig een tachograaf? Laat deze dan ook meteen door ons bekijken. U slaat twee vliegen in één klap!

Laadklepkeuring

Gebruikt u bestelwagens met een laadklep? Dan moet u de laadkleppen regelmatig laten onderhouden en keuren. Ten minste één keuring per jaar is verplicht. Laat uw laadklep keuren door de BOVAG -gecertificeerde keurmeesters van Garage H & R Loo BV. 

Als de laadklep is gekeurd, krijgt u de volgende keuringsbewijzen:

  • Een sticker met een keuringsnummer voor op de laadklep
  • Een checklist met alle keuringspunten
  • Een registratie van de keuring in het onderhoudsboek van de laadklep
Uw laadklep laten keuren?

Tachograaf service

Een tachograaf ijking is twee jaar geldig. In de praktijk wordt deze ijking vaak gecombineerd met de APK. Naast de verplichte tweejaarlijkse ijking, moet de tachograaf ook geijkt worden als deze vervangen is of als er een andere maat banden onder het voertuig gemonteerd is. In het geval van een digitale tachograaf, kan een spanningsonderbreking ervoor zorgen dat de tachograaf een nieuwe ijking nodig heeft.