Garage H&R Loo BV dé Iveco Dealer van Zuid Limburg

Laat de APK uitvoeren in Voerendaal

Garage H&R Loo B.V.  in Voerendaal is een officiële Iveco-dealer. We verkopen en onderhouden nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. Ook is ons bedrijf een erkend apk-keuringsstation en zijn we gecertificeerd met het Laadklepkeurmerk.

Wij zijn echter nog steeds een relatief kleine truckgarage in Voerendaal, waar service hoog in het vaandel staat en waar onze medewerkers de klanten bij naam kennen. Onze hechte groep monteurs doet er alles aan om u verblijf zo kort en zo aangenaam mogelijk te maken. Wij proberen elk uur van de dag voor onze klanten klaar te staan, overdag maar ook s' nachts en in de weekenden door middel van onze 24 uur servicedienst

Verder kunnen wij u ook van dienst zijn middels Reparatie & Onderhoud contracten, financiële- en operationele lease en complete wagenpark exploitatie. 

Ook kunnen wij APK I en APK II verzorgen voor uw hele wagenpark. U wordt geholpen door een van onze twee keurmeesters.

Wij zijn SCM gecertificeerd voor het inbouwen van startblokkeringen en alarm installaties en hebben een tachografenservice .

Ons Magazijn is altijd up-to-date door middel van dagelijkse en nachtelijke  leveringen van originele Iveco onderdelen en ook andere merken

Aan onze receptie wordt u altijd goed te woord gestaan door een van onze vakbekwame medewerkers. U bent altijd welkom voor een lekkere kop koffie.

Wilt u uw (bedrijfs)auto laten keuren of repareren? Neem contact op of kom gewoon een keer langs.

Neem contact op

Nieuws

Bovag

Laadklepkeurmerk van de Bovag

Wij zijn gecertificeerd met het Laadklepkeurmerk van de Bovag. Dit houdt in dat wij de jaarlijkse keuring van uw laadkleppen kunnen uitvoeren. Dit kan eventueel gecombineerd worden met de jaarlijkse apk.