Wat kunnen we voor uw (bedrijfs)auto doen?

Meer dan alleen een Iveco-dealer

Reparatie en onderhoud

Onze hechte groep monteurs doet er alles aan om uw verblijf bij onze autogarage zo kort en aangenaam mogelijk te maken. Wij zijn SCM-gecertificeerd voor het inbouwen van startblokkeringen en alarminstallaties en hebben een tachografenservice. Het is ook mogelijk een Reparatie & Onderhoudscontract (R&O) met ons af te sluiten.

Is uw voertuig toe aan een reparatie of onderhoudsbeurt?

APK (I en II)

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto op veiligheid en milieueisen getest. De remmen moeten in orde zijn en de auto mag niet teveel vervuilende stoffen uitstoten. De apk is in heel Europa verplicht. Laat uw vrachtwagen, bus, bedrijfsauto of personenauto controleren door onze gecertificeerde keurmeesters. Heeft uw voertuig een tachograaf? Laat die dan ook gelijk door ons ijken. Twee vliegen in één klap!

Tijd voor een apk-keuring?

laadklepkeuring

Gebruikt u bestelwagens met een laadklep? Dan moet u de laadkleppen regelmatig laten onderhouden en keuren. Ten minste één keuring per jaar is verplicht. Laat uw laadklep keuren door de Bovag-gecertificeerde keurmeesters van Autogarage H&R Loo Iveco Voerendaal. 

Als de laadklep is gekeurd, krijgt u de volgende keuringsbewijzen:

  • een sticker met een keuringsnummer voor op de laadklep;
  • een checklist met alle keuringspunten;
  • een registratie van de keuring in het onderhoudsboek van de laadklep.

Uw laadklep laten keuren?

Tachograafservice

Een tachograaf-ijking is altijd twee jaar geldig. In de praktijk wordt deze ijking vaak gecombineerd met de apk-keuring (/#apk). Naast de verplichte tweejaarlijkse ijking moet de tachograaf ook geijkt worden wanneer deze vervangen is, of wanneer er een andere maat banden onder het voertuig gemonteerd is. In het geval van een digitale tachograaf kan een spanningsonderbreking ervoor zorgen dat de tachograaf een nieuwe ijking nodig heeft. 

Uw tachograaf laten ijken?